Bröllopsfoto

Fota bröllop är väldigt speciellt och ett ärofyllt uppdrag. Något som jag verkligen brinner för. Att få vara med och föreviga ER stora dag med kameran. Jag har en naturlig bildstil och bilderna ska kännas avslappnade och naturliga. Jag vill fånga de där speciella ögonblicken.

NÅGRA FAVORITBILDER
UTVALDA BRÖLLOP
BILDSPEL
Bokade datum 2024:
1 Juni
8 Juni
16 Juli

Antal bröllop jag fotograferat:

90
Uppdaterat 11/3 2024

Mina Bröllopspaket

Kontakt för bröllopsfotografering

Kommentarer från brudpar:

”Vi hittade ganska snart Johan efter en sökning efter bröllopsfotografer i Skaraborg på nätet och vi tyckte verkligen om hans bildspråk i de bröllopsfoton han visar upp i sitt galleri, liksom hans exakta fototeknik (perfekt exponering och knivskarp skärpa). Likaså hade han ett bröllopspaket som passade oss bra och till ett bra pris. Så vi valde därför att anlita honom till vårt bröllop.
Johans vänlighet, professionalism och klockrena fotografering var slående, både under det förberedande planeringsmötet och bröllopet. Kvaliteten på hans foton håller mycket hög klass, så man får mycket för pengarna om man anlitar Johan.
Det slog både mig och Anna att vi bara såg honom några få gånger i kyrkan, men när vi fick se hans bilder så insåg vi att han hade varit på så många fler platser i kyrkan än var vi hade sett honom. Han var alltså både tyst och osynlig, perfekta egenskaper för en bröllopsfotograf alltså :-)”

"Johan fotade vårt bröllop  (heldag, ca. 14 timmar).
Vi upplevde samarbetet med Johan som väldigt professionellt, från det att vi bokade honom nästan ett år i förväg tills dessa att vi fick bilderna levererade.
Vi träffade honom ett par veckor före bröllopet på den plats där det skulle äga rum. Detta gjorde att vi hade en bra plan för exakt var vi skulle fota på bröllopsdagen.
Under själva dagen gjorde Johan ett strålande jobb och fotade både de vackra omgivningarna, oss och gästerna. Vi är supernöjda med resultatet och rekommenderar verkligen andra brudpar att anlita Johan!"

"Vi anlitade Johan som fotograf till vårt bröllop som var i November 2022. Vi hade lite motgångar som kyla och vind bland annat, men han var mycket proffsig och vände motgångarna till framgång. Bilderna blev superfina och vi är jättenöjda över att vi valde just Johan till att föreviga vår stora dag. 
Helt underbar stämning . Känns inget forcerat i nått av fotona! Go feeling och underbara bilder! Vi kommer igen när familjen utökas:)"

"Vi är supernöjda med vår bröllopsfotografering. Maken är inte den som gillar att vara med på kort men även han slappnade av efter en liten stund. Bilderna blev suveräna!
Vi rekommenderar Johan varmt."