Välkommen!

Vill ni boka mig som fotograf eller undrar ni över något.
Kontakta mig här:

Välkommen hit!
Jag jobbar som fotograf och utgår från Falköping där jag bor. Jag fotar bröllop, företag, porträtt och resefoto. Kika i min portfolio för lite exempel.
Kontakta mig så berättar jag mer.
Följ mig gärna på Instagram @fotografjp för att se vad jag fotar just nu.
Ser fram emot att höra från er!

Kommentarer från kunder jag fotat:


"Johan fotade på vår bröllopsdag och vi är väldigt nöjda med bilderna.
Han är en duktig fotograf och arbetade väldigt professionellt både före, under och efter fotograferingen. Han var lugn och lyssnade på hur vi ville ha det samtidigt som han kom med egna idéer. Topp klass! Tack."

"Mycket bra! Vi är väldigt glada att vi hittade Johan som fotograf till vårt bröllop. Proffsigt jobb, trevligt bemötamde. Allt gick så smidigt! Bilderna blev fantastiska :) rekomenderas!"

"Vi är supernöjda med vår bröllopsfotografering. Maken är inte den som gillar att vara med på kort men även han slappnade av efter en liten stund. Bilderna blev suveräna!
Vi rekommenderar Johan varmt."

"Johan fotade vårt bröllop 2018. Vi är riktigt nöjda med de magiska bilderna som han levererade och hans proffsiga bemötande. Han är väldigt avslappnad och får en att kunna slappna av trots att man har nerverna på utsidan en dag som denna. Vi kan varmt rekommendera! "

"Johan fotade vårt bröllop i juni 2018 (heldag, ca. 14 timmar).
Vi upplevde samarbetet med Johan som väldigt professionellt, från det att vi bokade honom nästan ett år i förväg tills dessa att vi fick bilderna levererade.
Vi träffade honom ett par dagar före bröllopet på den plats där det skulle äga rum. Detta gjorde att vi hade en bra plan för exakt var vi skulle fota på bröllopsdagen.
Under själva dagen gjorde Johan ett strålande jobb och fotade både de vackra omgivningarna, oss och gästerna. Vi är supernöjda med resultatet och rekommenderar verkligen andra brudpar att anlita Johan!"

"Johan gjorde vår bröllopsceremoni något alldeles extra. Finess och elegans och professionalism är tre ord som verkligen passar in.
Han hjälpte också vår femåriga Nova att känna sig trygg och avslappnad. Det var viktigt för oss också. "

"Tack Johan för ditt snabba agerande när vi var ute sent för att boka dig och även fast vi inte har vår hemort i Falköping fungerade kommunikation och möten innan fint.
Tack!"

"Vi bokade Johan till vårt bröllop efter han fotat några anhörigas bröllop.
Han var mycket professionell genom hela processen. Lätt att ha kontakt med och verkligen tagit våra önskemål i beaktning. Johan har varit väldigt flexibel och var väldigt lätt att jobba med.
Bilderna blev helt fantastiska och vi kunde inte blivit mer nöjda. Många anhöriga har kommenterat hur fina bilder det blev från vår stora dag.
Kort och gott…. Supernöjda och kan verkligen rekommendera Johan till alla fototillfällen.
Tack!"

"Vi anlitade Johan som fotograf till vårt bröllop som var i November 2018. Vi hade lite motgångar som kyla och vind bland annat, men han var mycket proffsig och vände motgångarna till framgång. Bilderna blev superfina och vi är jättenöjda över att vi valde just Johan till att föreviga vår stora dag."
"Helt underbar stämning . Känns inget forcerat i nått av fotona! Go feeling och underbara bilder! Vi kommer igen när familjen utökas:)"